
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de beurre froid, et un peu plus pour beurrer le moule
- 300 g de cerneaux de noix
- un peu de beurre
- 300 g de farine
- 400 g de sucre
- 150 g de beurre
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- un peu d'eau pour badigeonner
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 817 kcal / 3414 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 49 g
- Sacharidy
- 82 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caramels à la crème
2h
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Miroirs
1h 40min
Gâteau du Vully
2h 30min
Knöpflis
50min
Tresse russe aux canneberges
3h
Escargots noix-cannelle
2h 10min
Cake aux branches
1h 10min
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Cuchaule
2h 30min
Gâteau aux carottes
1h 10min
Tresse bernoise
1h 45min