Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de beurre froid, et un peu plus pour beurrer le moule
- 300 g de cerneaux de noix
- un peu de beurre
- 300 g de farine
- 400 g de sucre
- 150 g de beurre
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- un peu d'eau, pour badigeonner
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 3414 kJ / 817 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 82 g
- Tuk
- 49 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Étoiles à la cannelle
1h 30min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Escargots noix-cannelle
2 Std. 10 Min
Coquins de Linz
3 Std. 15 Min
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Cuchaule
2hod. 30min
Tarte au vin cuit
45 Min
Spätzlis au fromage
1 godz. 10 min
Tresse russe aux canneberges
3hod.
Cheesecake au citron et crunch aux noisettes
4 godz. 35 min
Duo de mini-tresses au beurre
2 Std. 10 Min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min