Tourte aux noix de l'Engadine

Tourte aux noix de l'Engadine

4.6 9 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 15min.
8 morceaux

Suroviny

  • 150 g de beurre froid, et un peu plus pour beurrer le moule
  • 300 g de cerneaux de noix
  • un peu de beurre
  • 300 g de farine
  • 400 g de sucre
  • 150 g de beurre
  • 1 œuf
  • 1 pincée de sel
  • 200 g de crème entière, froide
  • un peu d'eau pour badigeonner

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 morceau

Protein 11 g
Kalorie 3414 kJ / 817 kcal
Tuk 49 g
Sacharidy 82 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...