Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de graines d'épeautre
- 200 g d'amandes
- 1 c. à café de poudre à lever
- 170 g de beurre, froid, en morceaux
- 200 g de sucre de canne complet (ou de sucre brut)
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 1 c. à café de kirsch
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- 1 c. à café de cannelle moulue
- 1 pincée de clous de girofle, moulus
- 340 g de confiture de framboises
- 1 jaune d'œuf pour badigeonner
- 1 c. à soupe de lait pour badigeonner
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 1735 kJ / 415 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Milanais
3h
Étoiles à la cannelle
1h 30min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Gâteau de Pâques
1h 45min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2u. 40min
Tourte de Linz suisse
1h 30min
Cake tyrolien automnal
1h 20 min
Pain paysan
3h
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Cake Mississippi clair
1h 15 min
Cuchaule
2h 30 min
Tresse bernoise
1h 45min