
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de graines d'épeautre
- 200 g d'amandes
- 1 c. à café de poudre à lever
- 170 g de beurre froid, en morceaux
- 200 g de sucre de canne complet (ou de sucre brut)
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 1 c. à café de kirsch
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- 1 c. à café de cannelle moulue
- 1 pincée de clous de girofle, moulus
- 340 g de confiture de framboises
- 1 jaune d'œuf pour badigeonner
- 1 c. à soupe de lait pour badigeonner
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 415 kcal / 1735 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake Mississippi clair
1hod. 15min
Bruns de Bâle
8hod. 40min
Milanais
3hod.
Moutarde de Bénichon
40min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2hod. 40min
Miroirs
1hod. 40min
Tresse russe aux canneberges
3hod.
Tarte au vin cuit
45min
Gâteau du Vully
2hod. 30min
Cake tyrolien automnal
1hod. 20min
Cuchaule
2hod. 30min
Tresse bernoise
1hod. 45min