Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 150 g de beurre demi-sel, ramolli et coupé en morceaux
- 250 g de foies de volaille
- 1 bouquet garni (thym, laurier, persil)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de cognac
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées, hachées grossièrement au couteau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 778 kJ / 187 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 16.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Terrine bressane
24h
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Terrine de viandes express
1 Std. 5 Min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15min
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Fond de viande
45min
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Beurre d'anchois
1 Std. 10 Min
Rillettes de porc tradition
12h