Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 150 g de beurre demi-sel, ramolli et coupé en morceaux
- 250 g de foies de volaille
- 1 bouquet garni (thym, laurier, persil)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de cognac
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées, hachées grossièrement au couteau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 778 kJ / 187 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 16.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rillettes de truite
3sa 30 dk
Terrine bressane
24 Std.
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15min
Terrine de poulet au basilic
4h 10 min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Sauce gribiche
15 分钟
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2h 30min
Rillettes de canard
2h 30min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Rillettes de poulet
6 Std.
Délice de foies au riesling
2h 50min