Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 150 g de beurre demi-sel, ramolli et coupé en morceaux
- 250 g de foies de volaille
- 1 bouquet garni (thym, laurier, persil)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de cognac
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées, hachées grossièrement au couteau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 778 kJ / 187 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 16.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rillettes de porc tradition
12 godz.
Terrine bressane
24h
Sauce à l'oseille
25min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7hod. 30min
Rillettes de poulet
6 godz.
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Bisque de homard au paprika
1 Std. 20 Min
Coulis de tomates
35min
Sauce gribiche
15min