Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 250 g de fromage blanc, 20% m.g.
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
Le crémet (le jour même)
- 4 blancs d'œufs
- 30 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
La compotée d'abricots
- 400 g d'abricots frais, coupés en deux
- 1 c. à soupe de miel
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
Le coulis de framboises
- 150 g de framboises fraîches
- 50 g de sucre en poudre
- 80 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 950.6 kJ / 226.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Tuk
- 11.6 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de fraises à la compotée de rhubarbe, coulis de chocolat blanc
35 Min
Fontainebleaux et coulis de cerises
4 godz. 40 min
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Mousse d'abricot aux amandes
Žádné hodnocení
Parfait glacé aux raisins et aux noix
12h
Blanc-manger fraise rhubarbe
40 Min
Charlotte à la rhubarbe et aux fraises
12h
Pêche Melba
6sa
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24u.
Glace à la verveine et coulis de framboises
16 Std. 30 Min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2óra 30p
Riz au lait au coulis de framboises
50 min.