Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 250 g de fromage blanc, 20% m.g.
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
Le crémet (le jour même)
- 4 blancs d'œufs
- 30 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
La compotée d'abricots
- 400 g d'abricots frais, coupés en deux
- 1 c. à soupe de miel
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
Le coulis de framboises
- 150 g de framboises fraîches
- 50 g de sucre en poudre
- 80 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 950.6 kJ / 226.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Tuk
- 11.6 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème brûlée sans œuf
1 Std. 45 Min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2hod. 15min
Tarte au citron destructurée
20min
Mousse aux pommes
40min
Mousse d'abricot aux amandes
Žádné hodnocení
Riz au lait au coulis de framboises
50 Min
Mousse framboise-noix de coco
2hod. 15min
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24hod.
Entremets fraise-framboise comme un tiramisu
40min
Petite crème express aux fruits rouges
15min
Crème vanille aux fruits exotiques
2hod. 15min
Verrine à la pomme
30min