酱卤猪六件

酱卤猪六件

5.0 3 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
4 人份

Suroviny

  • 猪肚 洗净沥干,切约7-8厘米大块
    300 克
  • 猪大肠 洗净沥干,切约3厘米段
    300 克
  • 猪耳朵 洗净沥干,切约7-8厘米大块
    300 克
  • 约10克
    6 片
  • 料酒
    80 克
  • 焯水用
    2000 克
  • 猪肋排 洗净沥干,切约4厘米段
    300 克
  • 猪蹄 洗净沥干,切约4厘米段
    300 克
  • 猪尾 洗净沥干,切约4厘米段
    300 克
  • 烹煮用
    2000 克
  • 生抽
    150 克
  • 老抽
    130 克
  • 蚝油
    50 克
  • 110 克
  • 10 克
  • 八角
    6 个
  • 桂皮
    10 克
  • 4 片
  • 干月桂叶
    4 片
  • 打结
    2 根
  • 2 根

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1495.8 mg
Protein 64.5 g
Kalorie 3937.5 kJ / 942 kcal
Tuk 65.2 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 20.3 g
Sacharidy 21.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...