Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 克 猪肚 ,洗净沥干,切约7-8厘米大块
- 300 克 猪大肠 ,洗净沥干,切约3厘米段
- 300 克 猪耳朵 ,洗净沥干,切约7-8厘米大块
- 6 片 姜 ,约10克
- 80 克 料酒
- 2000 克 水 ,焯水用
- 300 克 猪肋排 ,洗净沥干,切约4厘米段
- 300 克 猪蹄 ,洗净沥干,切约4厘米段
- 300 克 猪尾 ,洗净沥干,切约4厘米段
- 2000 克 水 ,烹煮用
- 150 克 生抽
- 130 克 老抽
- 50 克 蚝油
- 110 克 糖
- 10 克 盐
- 6 个 八角
- 10 克 桂皮
- 4 片 姜
- 4 片 干月桂叶
- 2 根 葱 ,打结
- 2 根 葱
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 3937.5 kJ / 942 kcal
- Protein
- 64.5 g
- Sacharidy
- 21.2 g
- Tuk
- 65.2 g
- Nasycený tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 1495.8 mg