Zařízení & příslušenství
黑豆猪尾汤
Příprava 5min.
Celkový 2hod. 20min.
5 人份
Suroviny
-
猪尾 切块 (3公分)250 克
-
鸡爪 去爪尖150 克
-
水1850 克
-
黑豆 浸泡1小时150 克
-
金华火腿 切片20 克
-
北海道干贝 洗净6 个
-
盐 适量调味½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
394 mg
Protein
9 g
Kalorie
461 kJ /
110 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
滋补月子餐
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní