Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 克 猪尾 ,切块 (3公分)
- 150 克 鸡爪 ,去爪尖
- 1850 克 水
- 150 克 黑豆 ,浸泡1小时
- 20 克 金华火腿 ,切片
- 6 个 北海道干贝 ,洗净
- ½ 茶匙 盐 ,适量调味
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 461 kJ / 110 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 394 mg