
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 汤匙 淀粉 (约7克)
- 2 汤匙 水 ,混合淀粉用(约30克)
- 10 克 油
- 100 克 胡萝卜 ,去皮,切丝
- 100 克 新鲜香菇 ,切丝
- 150 克 金针菇 ,切段
- 50 克 虫草花 ,新鲜的
- ½ 茶匙 盐 ,约3克
- 300 克 水 ,蒸大白菜叶片用
- 10 片 大白菜 ,整片,切去些许白菜帮,约500克
- 200 克 水 ,蒸煮用
- 5 克 生抽
- 1 小撮 糖
- Nutriční hodnoty
- na 1 个
- Kalorie
- 31.3 kcal / 130.8 kJ
- Protein
- 1.3 g
- Tuk
- 1.2 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Sodík
- 177.9 mg