Cazuela dulce de camote, nuez y malvaviscos al horno (Pelar)

Cazuela dulce de camote, nuez y malvaviscos al horno (Pelar)

4.8 6 hodnocení
Příprava 50min.
Celkový 1hod. 20min.
8 porción

Suroviny

Streusel de nuez (cobertura)
  • 120 g de harina de trigo
  • 120 g de mantequilla sin sal en cubitos
  • 60 - 75 g de azúcar moreno al gusto
  • 90 g de nueces troceadas
Relleno de camote
  • 720 g de camote en trozos (aprox. 5 cm)
  • 600 g de agua para pelar
  • 540 g de agua para hervir
  • mantequilla sin sal para engrasar
  • 120 g de mantequilla sin sal en cubitos
  • 120 g de leche entera
  • 30 - 60 g de azúcar moreno al gusto
  • 1 cdita de extracto de vainilla natural
  • ½ cdita de sal fina
  • ½ cdita de canela en polvo
  • ¼ cdita nuez moscada en polvo
  • 2 huevos grandes
  • 150 g de mini malvaviscos

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 250 mg
Protein 7 g
Kalorie 2316.4 kJ / 553.6 kcal
Tuk 33 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 16.1 g
Sacharidy 60.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...