Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de vinagre balsámico
- 1 cucharada de azúcar morena
- 5 g de romero, fresco
- 260 g de harina
- 130 g de mantequilla sin sal y en cubos
- 3 huevos
- 1 yema de huevo
- 1 cucharada de agua
- 1 cucharadita de sal fina
- frijol negro seco, crudo
- 150 g de queso feta
- 90 g de jitomate deshidratado en aceite
- 1 rama de albahaca, sólo las hojas
- 70 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 30 g de leche
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1550 kJ / 369 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1 Std.
Scones con mantequilla de frambuesa
25 Min
Risotto de calabacita
25 Min
Quiche de setas con guajillo
1 Std. 30 Min
Quiche lorraine
45 Min
Quiche de flor de calabaza
1 Std.
Quiche de jamón serrano y jitomate
55 Min
Crema de jitomate
30 Min
Dip de alcachofa y portobello
30 Min
Tacos de lechuga Hunan
35 Min
Dip de alcachofa y espinaca
30 Min