Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de vinagre balsámico
- 1 cucharada de azúcar morena
- 5 g de romero, fresco
- 260 g de harina
- 130 g de mantequilla sin sal y en cubos
- 3 huevos
- 1 yema de huevo
- 1 cucharada de agua
- 1 cucharadita de sal fina
- frijol negro seco, crudo
- 150 g de queso feta
- 90 g de jitomate deshidratado en aceite
- 1 rama de albahaca, sólo las hojas
- 70 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 30 g de leche
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1550 kJ / 369 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de jitomate
30 min
Tacos de lechuga Hunan
35 min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20min
Torta de elote con rajas
1h
Risotto de calabacita
25 min
Pay de atún con verduras almendrado
1h 30min
Quiche lorraine
45 min
Tapenade de aceitunas negras
5min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Dip de alcachofa y espinaca
30 min
Pay de atún
1 Std. 40 Min
Scones con mantequilla de frambuesa
25 min