Kompatibilní verze
Fromage à base de plantes façon chèvre (Matthew Kenney)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g de noix de cajou, crues
- 240 g de noix de macadam, crues
- 370 g d'eau, séparée (115 g + 255), et un peu plus pour le trempage
- 2 capsules de probiotiques, poudre uniquement, sans les capsules
- 45 g de jus de citron, séparé (30 g + 15 g)
- 1 ½ c. à soupe de levure alimentaire
- 15 g de miso blanc (shiro miso)
- 1 c. à thé de vinaigre de vin blanc
- 1 ½ c. à thé de sel
- 1 bouquet ciboulette fraîche hachée, au goût, séparé (½ + ½)
- Nutriční hodnoty
- na 1 g
- Kalorie
- 449.4 kJ / 107.4 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 113.2 mg
Alternativní recepty
Le Coup de pouce immunitaire (Métrique)
5 Min
Trempette de poivrons (muhammara)
1h
Escargots aux graines de pavot
Žádné hodnocení
Lait de chanvre (Métrique)
10 min
Omelette caprese aux blancs d’œufs (Métrique)
20 min
Gâteau au fromage à la japonaise (Anna) Métrique
6h 15min
Smoothie vert (TM6 Metric)
5 Min
Légumes sautés
15 Min
Jus détox pour la peau
Žádné hodnocení
Mélange d’épices pour tacos
5 Min
Poulet piri-piri avec salade de crudités
7h 20min
Mijoté de haricots à l'italienne
1h 15min