
Zařízení & příslušenství
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
Příprava 15min
Celkový 1hod. 30min
8 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil divided115 g
-
garlic cloves150 g
-
vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™500 g
-
vegan butter in pieces225 g
-
nutritional yeast2 tbsp
-
fresh thyme10 sprigs
-
salt to season, to taste
-
pasta, any type, cooked to serve
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
565.3 kcal /
2365.1 kJ
Protein
3.3 g
Tuk
52.4 g
Sacharidy
21.4 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
24.1 g
Sodík
239.5 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 recept
Kanada
Kanada