Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric

Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric

1.0 1 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
8 portions

Suroviny

  • extra virgin olive oil divided
    115 g
  • garlic cloves
    150 g
  • vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™
    500 g
  • vegan butter in pieces
    225 g
  • nutritional yeast
    2 tbsp
  • fresh thyme
    10 sprigs
  • salt to season, to taste
  • pasta, any type, cooked to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 239.5 mg
Protein 3.3 g
Kalorie 2365.1 kJ / 565.3 kcal
Tuk 52.4 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 24.1 g
Sacharidy 21.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...