Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric

Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric

1.0 1 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 30min
8 portions

Suroviny

  • extra virgin olive oil divided
    115 g
  • garlic cloves
    150 g
  • vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™
    500 g
  • vegan butter in pieces
    225 g
  • nutritional yeast
    2 tbsp
  • fresh thyme
    10 sprigs
  • salt to season, to taste
  • pasta, any type, cooked to serve

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 565.3 kcal / 2365.1 kJ
Protein 3.3 g
Tuk 52.4 g
Sacharidy 21.4 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 24.1 g
Sodík 239.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...