Kompatibilní verze
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cashew Cream
- 300 g cashew nuts
- ¼ tsp salt
- water, to soak
- 155 g extra virgin coconut oil (refined coconut oil)
- 70 g oat milk
- 2 probiotic capsules, powder only, casings removed
Tarragon Infused Oil
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon
- 115 g extra virgin olive oil
Radish and Citrus Salad
- 285 g radishes, mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes
- salt, to taste
- black pepper, freshly ground, to taste and garnish
- 2 - 3 blood oranges, cut into segments
- fresh tarragon leaves, to garnish
- 60 - 85 g baby watercress, to garnish
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2218.2 kJ / 530.2 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 50 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 99.8 mg