V dalším díle Příběhů chutí najdete recepty napříč náročností spojenou s vařením – od velmi jednoduchých receptů, které vám zaberou jen pár minut, až po opravdové kulinářské skvosty… Zde se vám ale chvilka trpělivosti vrátí, protože si pochutnáte jako v té nejluxusnější restauraci.
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1hod. 40min.
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3hod. 15min.
Ovocný koláč z banánové mouky
45min.
Sous-vide roastbeef
94hod. 45min.
Špenátovo-bazalková polévka s nudlemi
35min.
Kremrole
2hod. 5min.
Cuketovo-bramborová nádivka
1hod. 5min.
Špenátový quiche se žampióny
35min.
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35min.
Vosí hnízda
45min.
Maková bábovka
1hod.
Vaječný likér z domácího salka (pro TM6 a TM5)
2hod. 20min.
Vaječný likér z domácího salka (pro TM7)
45min.
Drožďové knedlíčky
30min.
Krémová kuřecí polévka
45min.
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1hod. 50min.
Brynzové halušky
55min.
Mazanec
2hod. 15min.
Kváskový chléb ze špaldové mouky
29hod. 45min.
Vepřové v mrkvi
2hod.
Dýňová polévka s kokosovým mlékem a mozarellou
35min.
Makové dortíčky
2hod. 40min.
Chléb se semínky a cibulkou
1hod. 50min.
Čočkový salát
2hod. 45min.
Hraběnčiny řezy
50min.
Lutika
1hod. 20min.