Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g Hinterschinken in Tranchen, in Stücken (5 cm)
- 4 Zweigchen Petersilie, Blätter abgezupft
- 75 g Rahmquark
- 10 g grobkörniger Senf
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Blätterteig, ausgewallt (Ø 32 cm)
- 1 Ei, verklopft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 723 kJ / 173 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Berner Zopf
1h 45min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2hod. 10min
Süsser Grittibänz
2h 15min
Chügelipastetli
30 Min
Knöpfli
50 Min
Apfelwähe
1 Std. 15 Min
Knöpfli
50 Min
Älpler Magronen
45 Min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 Min
Kartoffelstock nature
55 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1 Std. 55 Min