Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 260 g Weissmehl
- 20 g Olivenöl
- ¼ Würfel frische Hefe (10 g)
- ½ TL Salz
- 135 g Wasser
Formen
- etwas Weissmehl zum Auswallen
- 130 g Zwiebeln, je nach Grösse halbiert oder geviertelt
- 180 g Crème fraîche
- 150 g Bratspeck, in Tranchen, in Streifen (5 mm)
- 2 Prisen Fleur de Sel
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 5365.5 kJ / 1281.7 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 99.3 g
- Tuk
- 87.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Berner Zopf
1h 45min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2h 10min
Pizzaschnecken
1 Std. 20 Min
Flammkuchen
1 Std. 15 Min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1 godz. 10 min
Knöpfli
50 Min
Käse-Spätzli
1 godz. 10 min
Älpler-Gratin
50 Min
Käse-Schinken-Röllchen
55min
Hamburger mit Coleslaw
40min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1h