Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 260 g Weissmehl
- 20 g Olivenöl
- ¼ Würfel frische Hefe (10 g)
- ½ TL Salz
- 135 g Wasser
Formen
- etwas Weissmehl zum Auswallen
- 130 g Zwiebeln, je nach Grösse halbiert oder geviertelt
- 180 g Crème fraîche
- 150 g Bratspeck, in Tranchen, in Streifen (5 mm)
- 2 Prisen Fleur de Sel
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 5365.5 kJ / 1281.7 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 99.3 g
- Tuk
- 87.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10 min
Bündner-Spätzli
45 min
Knöpfli
50 min
Hefezopf
2h 20 min
Flammkuchen
1h 15 min
Knöpfli
50 min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Pizzaschnecken
1h 20 min
Hamburger mit Coleslaw
40 min
Käse-Spätzli
1h 10 min
Berner Zopf
1h 45 min