
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 500 g d'épeautre perlé
- 400 - 700 g d'eau
- ½ - 1 ½ c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 217.5 kcal / 910.6 kJ
- Protein
- 10.6 g
- Tuk
- 0.9 g
- Sacharidy
- 37.8 g
- Vláknina
- 37.8 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 0.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade carottes râpées (TM6)
10min
Champignons crémeux et pommes de terre rôties croustillantes
1hod. 30min
Soupe espagnole végétalienne aux pois chiches et riz
13hod. 30min
Champignons sautés
55min
Sarrasin aux champignons
25min
Strudel aux champignons, feta et épinards
1hod. 45min
Cuire du riz long complet
55min
Cuisson de l'épeautre complet
35min
Cuisson du millet
45min
Cuisson du riz long blanc
35min
Gratin de chou-fleur et œufs durs
55min
Salade de poires et de bacon avec une vinaigrette à la moutarde
20min