Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 500 g d'épeautre perlé
- 400 - 700 g d'eau
- ½ - 1 ½ c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 910.6 kJ / 217.5 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 37.8 g
- Tuk
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 37.8 g
- Sodík
- 0.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Champignons sautés
55min
Caramel de base
25 Min
Cuisson de l'épeautre complet
35min
Cuisson du boulgour moyen
35min
Cuisson du riz jasmin
35min
Cuisson du riz basmati
35min
Dorer 350 g d'échalotes
Žádné hodnocení
Dorer légèrement ail et oignons
Žádné hodnocení
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Rissoler 200 g d'oignons
Žádné hodnocení
Cuire du riz long complet
55min