Cuisson de l'épeautre perlé

Cuisson de l'épeautre perlé

5.0 2 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
8 portions

Suroviny

  • 200 - 500 g d'épeautre perlé
  • 400 - 700 g d'eau
  • ½ - 1 ½ c. à café de sel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 0.6 mg
Protein 10.6 g
Kalorie 910.6 kJ / 217.5 kcal
Tuk 0.9 g
Vláknina 37.8 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 37.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...