Cuisson de l'épeautre perlé
TM6

Cuisson de l'épeautre perlé

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 200 - 500 g d'épeautre perlé
  • 400 - 700 g d'eau
  • ½ - 1 ½ c. à café de sel

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
910.6 kJ / 217.5 kcal
Protein
10.6 g
Sacharidy
37.8 g
Tuk
0.9 g
Nasycený tuk
0 g
Vláknina
37.8 g
Sodík
0.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty