Ricotta de noix de macadam (Matthew Kenney)

Ricotta de noix de macadam (Matthew Kenney)

5.0 1 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 8hod. 30min.
6 portions

Suroviny

  • 300 g de noix de macadam crues
  • 550 g d'eau
  • 1 ½ c. à thé de sel
  • ½ c. à thé d'acide citrique
  • 1 c. à thé de levure alimentaire
  • eau glacée pour le bain d’eau glacée

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 587.9 mg
Protein 4.4 g
Kalorie 1501.4 kJ / 358.8 kcal
Tuk 37.6 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 7.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...