
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 410 g suiker
- 330 g zachte boter
- 5 eierdooier
- 260 g bloem
- 1 tl bakpoeder
- 60 g havervlokken en iets meer om te besprenkelen
- 1 ½ tl zout
- 480 g vers geperst citroensap
- 2 citroenen liefst biologisch, enkel de schil
- 1 stuk verse gember (± 2 cm), fijn geraspt (volitelně)
- 60 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 8 eieren
- 1 vanillestokje enkel het merg
- 50 g kwark kaas
- 80 g ricotta
- 1 citroen liefst biologisch, schil en fruitgedeelte in dunne plakjes gesneden, als afwerking (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 213.1 kcal / 891.5 kJ
- Protein
- 3.8 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 156.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegan challah brood
2hod. 30min
Bananen powerballs
15min
Gozleme
1hod. 40min
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Met frambozen doordrenkte azijn
Žádné hodnocení
Mangochutney
1hod. 20min
Brownie koekjes
1hod. 35min
Chocoladetaart met sinaasappel
2hod. 40min
Havertaart
Žádné hodnocení
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2hod. 40min
Proteïnepudding
6hod. 35min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1hod. 20min