Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 410 g suiker
- 330 g zachte boter
- 5 eierdooier
- 260 g bloem
- 1 tl bakpoeder
- 60 g havervlokken, en iets meer om te besprenkelen
- 1 ½ tl zout
- 480 g vers geperst citroensap
- 2 citroenen, liefst biologisch, enkel de schil
- 1 stuk verse gember (± 2 cm), fijn geraspt (volitelně)
- 60 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 8 eieren
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 50 g kwark kaas
- 80 g ricotta
- 1 citroen, liefst biologisch, schil en fruitgedeelte in dunne plakjes gesneden, als afwerking (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 891.5 kJ / 213.1 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 156.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Appeltaart
1 Std.
Glutenvrije quiche Lorraine
Žádné hodnocení
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Vegan bananen-kokoscake
Žádné hodnocení
Paneer tikka pizza
Žádné hodnocení
Koekjes met chocopasta
1 Std. 40 Min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Žádné hodnocení
Heerlijke herfstdressing
Žádné hodnocení
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min