Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 410 g suiker
- 330 g zachte boter
- 5 eierdooier
- 260 g bloem
- 1 tl bakpoeder
- 60 g havervlokken, en iets meer om te besprenkelen
- 1 ½ tl zout
- 480 g vers geperst citroensap
- 2 citroenen, liefst biologisch, enkel de schil
- 1 stuk verse gember (± 2 cm), fijn geraspt (volitelně)
- 60 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 8 eieren
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 50 g kwark kaas
- 80 g ricotta
- 1 citroen, liefst biologisch, schil en fruitgedeelte in dunne plakjes gesneden, als afwerking (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 891.5 kJ / 213.1 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 156.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 godz. 50 min
Russische rode bietensalade
1 godz. 10 min
Zuivelvrije tzatziki
Žádné hodnocení
Haver horchata
Žádné hodnocení
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Žádné hodnocení
Goulash van linzen en champignons
45min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Žádné hodnocení
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Žádné hodnocení
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 godz. 45 min
Avocadomayonaise
15min
Gezouten karameltaart
2h 40 min