Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Helado de romero
- 790 g de leche de avena
- 3 ramitas de romero, sólo las hojas
- 60 g de azúcar
- 198 g de jarabe natural (ver tip)
- ½ cdita de goma xantana
Mousse de manzana
- 425 g de agua
- 1000 g de manzanas, tipo Golden (aprox. 6 manzanas), peladas, sin corazón, en cuartos
- 213 g de azúcar
- 1 cdita de agar-agar
- aceite en aerosol
- 311 g de aquafaba
- 2 cditas de crema vegetal para batir
- 1 pizca de cremor tártaro
- ½ cdita de goma xantana
Crumble de avena tostada
- 1 cdita de romero, picado
- 141 g de azúcar morena
- 155 g de hojuelas de avena
- 155 g de harina de trigo
- 1 cdita de sal
- 155 g de mantequilla vegetal, en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1847.8 kJ / 441.6 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 82.5 g
- Tuk
- 11.6 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 347.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada César
15 Min
Mantequilla de ajo y perejil
2 godz. 10 min
Pasta para pay
1h
Roll de merengue
4h
Margarita
5min
Chutney de mango y tamarindo
20 min
Merenguitos con polvo de chipotle
1h
Chutney de mango y chile cascabel
15 Min
Mousse de cilantro y jalapeño
1h 5min
Salsa Bernesa TM6
20 min
Merenguitos
1 godz. 20 min
Dip de alcachofa y espinaca
30 min