Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Helado de romero
- 790 g de leche de avena
- 3 ramitas de romero, sólo las hojas
- 60 g de azúcar
- 198 g de jarabe natural (ver tip)
- ½ cdita de goma xantana
Mousse de manzana
- 425 g de agua
- 1000 g de manzanas, tipo Golden (aprox. 6 manzanas), peladas, sin corazón, en cuartos
- 213 g de azúcar
- 1 cdita de agar-agar
- aceite en aerosol
- 311 g de aquafaba
- 2 cditas de crema vegetal para batir
- 1 pizca de cremor tártaro
- ½ cdita de goma xantana
Crumble de avena tostada
- 1 cdita de romero, picado
- 141 g de azúcar morena
- 155 g de hojuelas de avena
- 155 g de harina de trigo
- 1 cdita de sal
- 155 g de mantequilla vegetal, en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1847.8 kJ / 441.6 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 82.5 g
- Tuk
- 11.6 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 347.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5 Std.
Alcachofas con aderezo de ajo
1h 15 min
Plátanos al estilo Foster con crumble (Hestan Cue™)
30 Min
Tarta de maracuyá
4 Std.
Creme Brulee de champán y soletas rosas
3u.
Crema pastelera de pistache
20 Min
Tarta de limón amarillo
50 Min
Crema batida insuperable
30 Min
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5 Std.
Crème brûlée de café TM6
15min
NY Cheesecake
1h