Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 200 g pasta flour (00 flour)
- 1 pinch fine sea salt
- 50 g fresh spinach, washed and dried
- 1 egg, large
- 1 egg yolk, from large egg
Ricotta and Spinach Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 50 g shallots, quartered
- 15 g unsalted butter
- 300 g fresh spinach, washed and dried
- 120 g ricotta cheese
- 1 pinch ground nutmeg
Cooking
- semolina, fine, for dusting
- 1 egg white, for brushing
- water, for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt
- olive oil, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 16.1 g
Alternativní recepty
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Lemon Curd
5 min
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Asparagus and Hollandaise Tart
40min
Damper with Golden Syrup Butter
40min
Pesto with Rocket and Chilli
10 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Lemon Drizzle Madeleines
4 Std. 45 Min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Pear Paste
10h