
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 200 g pasta flour (00 flour)
- 1 pinch fine sea salt
- 50 g fresh spinach washed and dried
- 1 egg large
- 1 egg yolk from large egg
Ricotta and Spinach Filling
- 60 g Parmesan cheese cut in pieces
- 50 g shallots quartered
- 15 g unsalted butter
- 300 g fresh spinach washed and dried
- 120 g ricotta cheese
- 1 pinch ground nutmeg
Cooking
- semolina fine, for dusting
- 1 egg white for brushing
- water for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt
- olive oil for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 390 kcal / 1632 kJ
- Protein
- 21.3 g
- Tuk
- 16.1 g
- Sacharidy
- 40 g
Alternativní recepty
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2hod.
Taiwanese Steamed Buns
2hod. 45min
Fresh Pasta Dough
1hod.
Hollandaise Sauce
15min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1hod. 35min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1hod. 40min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2hod. 50min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1hod. 35min
Deconstructed Lemon Tarts
30min
Ciabattine
3hod. 30min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2hod. 30min
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2hod. 30min