Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Gouda, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 1 TL Zucker
- 150 g Tomatenmark
- 100 g Sahne
- 15 g Speisestärke
- 1450 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 EL gemischte Kräuter
- 1 TL Paprika edelsüß
- 2 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 20 g Zitronensaft
-
400
g Hackfleisch, gemischt, grob zerzupft
nebo 400 g Rinderhackfleisch, grob zerzupft - 8 Scheiben Schinken, gekocht
- 320 g Bandnudeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3740 kJ / 894 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 45 g
- Nasycený tuk
- 31 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 1983 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchenbrust Metaxa
1h
Kasseler-Kartoffel-Gratin
1 Std. 30 Min
Makkaroni-Hackfleisch-Auflauf
55min
Schweinefilet mit Paprika-Rahm-Sauce und Salbei-Gnocchi
1 Std. 15 Min
Zwiebel-Sahne-Hähnchen mit Reis
1h
Gyros-Auflauf
1h 20 min
Nudel-Schinken-Gratin
1h
Gemüse-Kroketten-Auflauf mit Fleischbällchen
55min
Hähnchen in Zwiebel-Senfsauce
30 min
Schnelles Pulled-Chicken-Gulasch
30 min
Würstchen-Gulasch
35 min
Wikinger-Nudel-Topf
35 min