
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1470 g Wasser
- 5 g frische Hefe
-
360
g Pizzamehl Type 00 und etwas mehr zum Bearbeiten
nebo 360 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten - 1 ½ TL Salz
- 60 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 10 g Zitronensaft
- 25 g Pecorino in Stücken (2-3 cm)
- 50 g Parmesan davon 25 g in Stücken und 25 g gehobelt, zum Garnieren
- 35 g Basilikum abgezupft, und in feinen Streifen
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Pinienkerne geröstet
- ½ TL Pfeffer
-
150
g Tomaten in Stücken (2-3 cm)
nebo 150 g stückige Tomaten, aus der Dose in Stücken (2-3 cm) - 50 g getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft, halbiert
- 70 g Cherry-Tomaten geviertelt
- 20 g Rucola
- 125 g Burrata abgetropft, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 674 kcal / 2820 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 81 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 1294 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs mit Pestokruste, Cherrytomaten und Schwammerlrisoni
1hod. 50min
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30min
Kartoffel-Rosmarin-Fladen
1hod.
Obstplatte mit Honig-Zitronen-Dressing
15min
Apfeltarte
1hod.
Ratatouille-Galette
1hod. 30min
Kartoffelgratin
1hod. 10min
Ratatouille-Galette
1hod. 30min
Garnelen-Knoblauch-Tarte
1hod. 45min
Fladen mit Champignons und Serrano-Schinken
4hod. 30min
Halloumi-Wraps
40min
Ravioli-Auflauf
1hod. 40min