Zařízení & příslušenství
Zupfbrot mit Camembert-Kern
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 15min.
4 Portionen
Suroviny
-
Wasser170 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe grob zerbröselt20 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten330 g
-
Salz¾ TL
-
Olivenöl15 g
-
Camembert rund250 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Sodík
502 mg
Protein
11 g
Kalorie
1379 kJ /
330 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
57 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Soul Food
80 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Handbrot mit Schinken und Käse
12hod. 30min.
Schinken-Käse-Laugentaler
2hod. 20min.
Cheeseburger-Wraps
35min.
Kartoffel-Rosmarin-Fladen
1hod.
Käse-Cracker mit Radieschen-Dip
1hod. 30min.
Rahmfladen mit Hähnchen, Spargel und Hollandaise
2hod. 20min.
Caprese-Baguette
14hod.
Käse-Kräuter-Knäuel
3hod.
Spätzle-Burger
1hod. 30min.
Pesto Eggs auf Röstbaguette
45min.
Garlic-Cheese-Bread
2hod. 30min.
Tortilla-Buns
2hod. 30min.