Zupfbrot mit Camembert-Kern

Zupfbrot mit Camembert-Kern

4.0 39 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 15min.
4 Portionen

Suroviny

  • Wasser
    170 g
  • Zucker
    1 TL
  • frische Hefe grob zerbröselt
    20 g
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    330 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Olivenöl
    15 g
  • Camembert rund
    250 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 502 mg
Protein 11 g
Kalorie 1379 kJ / 330 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 57 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...