Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karamell
- 250 g Zucker
- 70 g Sahne
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 130 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 EL Essig
Schokosauce und Fertigstellung
- 130 g Milch
- 15 g Speisestärke
- 20 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
-
200
g Haferkekse
nebo 200 g Butterkekse - 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 3 Bananen, in Scheiben (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2910 kJ / 696 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 48 g
- Nasycený tuk
- 30 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 103 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel mit Vanille-Espuma
20 min
Weiße Schoko-Orangen-Sauce mit Pistazien
15min
Orangen-Creme-Karamell
12h
Ravioli-Auflauf
1h 40min
Tiramisu-Joghurt
12h
Schoko-Knödel mit Pflaumensauce und Kürbiskernen
1h 15 min
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
2h 30 min
Mandel-Panna-Cotta mit Maracujasauce
8 godz. 30 min
Schwarzwälder-Dessert im Glas
1h 15 min
Bananensplit-Dessert
20 min
Regenbogen-Joghurt
45min
Schokoladigster Schokokuchen (Death by chocolate)
4h