Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 200 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco
-
400
g di farina di forza W330
nebo 400 g di farina manitoba - 120 g di acqua fredda
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di malto d'orzo liquido
- 8 g di sale
Condimento e termine della preparazione
-
150
g di mozzarella di bufala a fette
nebo 150 g di mozzarella fiordilatte a fette - 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di zucchine, a cubetti (2 cm)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 200 g di pomodorini a metà
- 50 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- 3 - 4 foglie di basilico fresche, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 2560 kJ / 611 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 1060 mg
Alternativní recepty
Filoncini di semola
4 Std.
Mezzaluna di pane al farro
3sa
Pane in cassetta semplice
19h
Pizza romana bianca
6h 30 min
Pizza integrale con crema di asparagi, mascarpone e salmone affumicato
5h 30min
Pane semplice
4 Std.
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4 Std.
Pinsa romana
5h
Pizza margherita (per 1 persona)
1j 30 menit
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Pizza napoletana
9h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h