Zařízení & příslušenství
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
Příprava 15hod.
Celkový 1hod. 20min.
16 portions
Suroviny
Buns
-
water240 g
-
vegetable oil plus extra to spray40 g
-
dried instant yeast40 g
-
caster sugar40 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon (see Tips)1 tsp
-
nutmeg (see Tips)1 tsp
-
baker's flour400 g
-
sultanas150 g
-
dried currants40 g
-
dried apricots90 g
Piping
-
plain flour70 g
-
salt1 pinch
-
vegetable oil1 ½ tsp
-
water60 g
Syrup
-
water50 g
-
sugar50 g
-
vegan butter to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
160 mg
Protein
5.1 g
Kalorie
895.4 kJ /
214 kcal
Tuk
3.7 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
41.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Hot cross buns
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Ginger bundt cake
1hod.
Silverbeet dahl
8hod. 40min.
Vegan carrot cake with orange frosting
2hod. 5min.
Vanilla and honey toasted muesli
35min.
Fruit and nut loaf
27hod. 50min.
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1hod. 25min.
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24hod. 10min.
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2hod. 40min.
Pulse and pumpkin curry
30min.
Vegan Christmas cake
27hod. 10min.
Golden syrup
55min.
Fruit scones
30min.