Zařízení & příslušenství
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
Příprava 15hod.
Celkový 1hod. 20min.
16 portions
Suroviny
Buns
-
water240 g
-
vegetable oil plus extra to spray40 g
-
dried instant yeast40 g
-
caster sugar40 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon (see Tips)1 tsp
-
nutmeg (see Tips)1 tsp
-
baker's flour400 g
-
sultanas150 g
-
dried currants40 g
-
dried apricots90 g
Piping
-
plain flour70 g
-
salt1 pinch
-
vegetable oil1 ½ tsp
-
water60 g
Syrup
-
water50 g
-
sugar50 g
-
vegan butter to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
160 mg
Protein
5.1 g
Kalorie
895.4 kJ /
214 kcal
Tuk
3.7 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
41.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Hot cross buns
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Vegan Bolognese
50min.
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1hod. 30min.
Vegetarian sausage rolls
40min.
Self-raising flour
5min.
Vegan Gravy
45min.
Vegan carrot cake with orange frosting
2hod. 5min.
Vegan custard
15min.
Vegan mozzarella
3hod. 40min.
Plant-based parmesan
5min.
Savoury tofu quiche
1hod. 30min.
Gwinganna mushroom pâté
20min.
Vegan Christmas cake
27hod. 10min.