Zařízení & příslušenství
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
4 portions
Suroviny
-
juniper berries10
-
allspice berries6
-
pink peppercorns2 tsp
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
gin of choice (see Tips)20 g
-
sea salt to season
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
Gin and peppercorn sauce
-
eschalots50 g
-
pink peppercorns2 tsp
-
gin of choice50 g
-
white wine vinegar1 tsp
-
oil to fry1 tbsp
-
unsalted butter plus an extra 1 tbsp100 g
-
egg yolks2
-
mixed salad leaves to serve
-
salt to taste
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
118.7 mg
Protein
44.8 g
Kalorie
2670.6 kJ /
635.9 kcal
Tuk
51.2 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
23 g
Sacharidy
0.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ginspiration
11 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2hod. 15min.
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2hod.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min.
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min.
Salmon with fennel and apple salad
1hod. 20min.
Rare beef steak with herb garlic butter
2hod. 15min.
Sous-vide asparagus with poached eggs
1hod. 5min.
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1hod. 30min.
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2hod.
Poached eggs using blade cover
30min.
Poached eggs with blade cover
30min.
Hollandaise
15min.