Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (cottura 20 min.)
- 100 g di vino rosso
- 80 g di concentrato di pomodoro
- 750 g di acqua
- 100 g di panna intera
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2061 kJ / 491 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Tartare di carne
30 min
Condimento-BBQ-alla frutta
10min
Insalata di würstel e formaggio
Žádné hodnocení
Insalata di verdura e frutta a crudo
10min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
Knöpfli
50min
Lecca lecca al cioccolato bianco e cocco
Žádné hodnocení
Stufato di pollo alla senape
40 Min
Mini-amaretti
1 Std. 30 Min
Chicken nuggets e country potatoes con ketchup
1 Std.
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min
Torta di mele «sminuzzate»
Žádné hodnocení