Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (cottura 20 min.)
- 100 g di vino rosso
- 80 g di concentrato di pomodoro
- 750 g di acqua
- 100 g di panna intera
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2061 kJ / 491 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Risotto alla milanese
30 min
Magdalenas
1h
Crostata di formaggio Gruviera
Žádné hodnocení
Torta di mele con crumble (TM6)
2h 30min
Parmigiana al forno
1h 50 min
Zuppa di farina alla basileese
1h 10 min
Sformato di pollo e pancetta
1h 10 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Mezze sfere al cioccolato e vaniglia
Žádné hodnocení
Stufato di maiale alla greca
Žádné hodnocení
Biscotti milanesini
3h
Risotto ai pomodori con burrata
30 min