Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (cottura 20 min.)
- 100 g di vino rosso
- 80 g di concentrato di pomodoro
- 750 g di acqua
- 100 g di panna intera
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2061 kJ / 491 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Rösti alla bernese
40 min
Risotto ai pomodori con burrata
30 min
Formaggio a fette cotto al forno
35min
Esperienza culinaria
2h
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1h
Lasagne alle lenticchie
1 Std. 15 Min
Picnic: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
Žádné hodnocení
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Zuppa di farina alla basileese
1h 10min
Focaccia con salsiccia
2h
Cornetti al prosciutto
35min
Raviolini con zucchine e carne trita di pollo
1h 10min