
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco (ca. 5 g), Blätter abgezupft
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca (ca. 5 g), in Stücken (3 cm)
- 100 g di salsiz dei grigioni (1 Stück), in Stücken (2 cm)
- 75 g di pane bianco ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
- 80 g di cipolle halbiert
- 75 g di pancetta a cubetti
- 1 cucchiaio di burro chiarificato
- 200 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato nach Belieben
- 50 g di latte
- 300 g di acqua
- 2 uova
- 8 foglie di bietole dicke Rippe herausgeschnitten, halbiert
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 705 kcal / 2945 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 43 g
- Sacharidy
- 51 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
50 min
Crostata di formaggio Gruviera
Brak ocen
Purea di mele per la dispensa
Brak ocen
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 min
Gelatina di ribes
50 min
Cake al limone sofficissimo
1 godz. 30 min
Muffin di mela e limone al vapore
1 godz. 5 min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Polenta
1 godz.
Gulasch
3 godz.
Minestra di carote e menta
35 min
Knöpfli
50 min