Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di miglio
- 100 g di amaranto
- 50 g di riso
- 150 g di grano saraceno
- 600 g di acqua
- burro, per imburrare
- pangrattato, senza glutine per spolverizzare (vedere consigli)
- 100 g di farina di castagne
- 50 g di semi di lino
- 50 g di semi di girasole
-
2
cucchiaini di farina di carrube
nebo 2 cucchiaini di gomma di guar - 1 bustina di lievito secco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiaini di lievito in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 3 g
Alternativní recepty
Pane veloce
1h 15min
Grissini stirati
Žádné hodnocení
Pan brioche
9 godz. 30 min
Pane di frumento e farro
12 Std.
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane rustico
2 Std.
Focaccia alla farina di farro
Žádné hodnocení
Gnocchi di patate
1h 15min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 godz.
Pane paesano
3ωρ.