Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di miglio
- 100 g di amaranto
- 50 g di riso
- 150 g di grano saraceno
- 600 g di acqua
- burro, per imburrare
- pangrattato, senza glutine per spolverizzare (vedere consigli)
- 100 g di farina di castagne
- 50 g di semi di lino
- 50 g di semi di girasole
-
2
cucchiaini di farina di carrube
nebo 2 cucchiaini di gomma di guar - 1 bustina di lievito secco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiaini di lievito in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 3 g
Alternativní recepty
Pan brioche
9 godz. 30 min
Pane rustico
2h
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pane di farro alle nocciole
2h 50min
Focaccia alle olive
2 godz. 20 min
Ciambellone veloce allo yogurt
40 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane rustico
2h
Pesce al vapore con verdure miste
1 godz. 20 min
Pasta sfoglia veloce
Žádné hodnocení
Focaccia pere e gorgonzola
Žádné hodnocení