Zařízení & příslušenství
Pasta di mandorle
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 10min.
1 porzione
Suroviny
-
220 g di zucchero
-
220 g di mandorle pelate
-
1 albume (30 g circa)
-
1 cucchiaio di Maraschino (liquore alle ciliegie), (20 g)1 cucchiaio di acqua (20 g)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Protein
51.6 g
Kalorie
9213 kJ /
2202 kcal
Tuk
121.7 g
Vláknina
27.9 g
Sacharidy
240 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Le mie ricette con thermomix
198 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko