Pasta di mandorle

Pasta di mandorle

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 10min.
1 porzione

Suroviny

  • 220 g di zucchero
  • 220 g di mandorle pelate
  • 1 albume (30 g circa)
  • 1 cucchiaio di acqua (20 g)
    1 cucchiaio di Maraschino (liquore alle ciliegie), (20 g)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 51.6 g
Kalorie 9213 kJ / 2202 kcal
Tuk 121.7 g
Vláknina 27.9 g
Sacharidy 240 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...