Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 550 g Blätterteig (2 Pck. à 275 g), aus dem Kühlregal
- 70 g Gruyère, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Schinken, gekocht, in Scheiben, in Würfeln
- 30 g Butter, in Stücken
- 100 g Milch
- 6 Eier
- 200 g Crème fraîche
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 200 g Brokkoliröschen, sehr klein
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 884 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kräuterkuchen
2sa
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1sa
Pastitsio
1sa 30 dk
Blätterteig-Taschen mit Reis-Hack-Füllung (Ouzi)
1sa 30 dk
Kartoffel-Quiche
3h
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1h 15min
Spargel-Zwiebelkuchen
1sa 10 dk
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1sa 45 dk
Blätterteig-Pizza
30 min
Sauerkraut-Quiche mit Kasseler
1sa 30 dk
Kartoffel-Möhren-Auflauf mit Würstchen und Kräuter-Käse-Sauce
1h 50 min
Hähnchen-Spinat-Ragout mit getrockneten Tomaten
30 min