Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g beef fillet steak, cut in strips (approx. 2 cm x 5 cm)
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger root, sliced (2 mm)
- 40 g gochujang paste
- 20 g light soy sauce
- 1050 g water
- 1 tbsp sugar
- ½ tsp salt, plus 4-5 pinches for seasoning
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 20 g oil, plus 1 tbsp extra for frying eggs
- 150 g fresh shiitake mushrooms, sliced (0,5 cm)
- 1 tsp white sesame seeds
- 180 g short-grain rice, Korean or Japanese
- 120 g carrots, cut in strips
- 100 g fresh spinach leaves
- 120 g fresh bean sprouts
- 1 tsp soy sauce
- 1 tsp sesame oil, toasted
- 4 eggs
- 1 tbsp oil, for frying eggs
- 4 wheat tortillas (approx. Ø 30 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3169.4 kJ / 757.5 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Sacharidy
- 76.7 g
- Tuk
- 33.5 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 1616.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Soba Noodle and Salmon Bowl (TM6)
30min
Sichuan spaghetti
50 min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
BBQ chicken pizza
1h 30min
Ham and Spinach Egg Wrap
40min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1 godz. 5 min
Hot Dogs in a Blanket
1 Std. 40 Min
Chicken Nuggets
45min
Fish and Chips
30min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min