Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g beef fillet steak, cut in strips (approx. 2 cm x 5 cm)
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger root, sliced (2 mm)
- 40 g gochujang paste
- 20 g light soy sauce
- 1050 g water
- 1 tbsp sugar
- ½ tsp salt, plus 4-5 pinches for seasoning
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 20 g oil, plus 1 tbsp extra for frying eggs
- 150 g fresh shiitake mushrooms, sliced (0,5 cm)
- 1 tsp white sesame seeds
- 180 g short-grain rice, Korean or Japanese
- 120 g carrots, cut in strips
- 100 g fresh spinach leaves
- 120 g fresh bean sprouts
- 1 tsp soy sauce
- 1 tsp sesame oil, toasted
- 4 eggs
- 1 tbsp oil, for frying eggs
- 4 wheat tortillas (approx. Ø 30 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3169.4 kJ / 757.5 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Sacharidy
- 76.7 g
- Tuk
- 33.5 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 1616.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Žádné hodnocení
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Spanish Rice
35min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30min
Sichuan spaghetti
50min
Tomato and Feta Pasta
50min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min