Scallops dengan Parsnip Pure dan Remah Pancetta

Scallops dengan Parsnip Pure dan Remah Pancetta

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porsi

Suroviny

  • roti yang sudah lama, potong kecil-kecil
    30 g
  • thyme segar daun saja
    4 tangkai
  • parsnip kupas, potong kecil-kecil (3 cm)
    150 g
  • air
    150 g
  • garam laut tambahkan untuk membumbui
    ½ sdt
  • lada hitam bubuk tambahkan untuk membumbui
    ¼ sdt
  • daging pancetta potong dadu kecil
    50 g
  • mentega tawar suhu ruang
    20 g
  • kerang scallop segar, dibersihkan
    8
  • minyak sayur
    2 sdm
  • perasan sari lemon segar untuk penyajian
  • daun thyme segar cincang, untuk hiasan

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Sodík 558 mg
Protein 9 g
Kalorie 978.9 kJ / 234 kcal
Tuk 16.7 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 4.9 g
Sacharidy 12.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše