Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Adonan
- 140 g tepung terigu
- 110 g ampas almond, dari susu almond buatan sendiri (lihat Tip)
- ½ sdt garam
- 70 g mentega tawar, potong dadu, dingin
- 1 telur besar
- 2 - 3 sdm air dingin, sesuai kebutuhan
- 1 lemon, disarankan organik
Isi Keju Berempah
-
170
g keju susu kambing, hancur
nebo 170 g keju ricota - 30 g minyak zaitun ekstra virgin
- ½ sdt bawang putih bubuk
- 1 sdm campuran daun-daun aromatik kering, thyme, rosemary, daun bawang
- ½ sdt garam, sesuai selera
- ⅛ sdt lada hitam bubuk, sesuai selera
Tomat Panggang
- 450 g tomat ceri
- 1 sdm minyak zaitun ekstra virgin, tambahkan untuk mengoles
- ¼ sdt garam, sesuai selera
- ⅛ sdt lada hitam bubuk, sesuai selera
Penyusunan
- bumbu bagel
- daun basil segar, untuk hiasan
- Nutriční hodnoty
- na 1 bagian
- Kalorie
- 925 kJ / 221 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 348 mg