Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 tomat matang (sekitar 700 g)
- 8 jumput garam laut
- 200 g tuna kaleng dalam minyak, keringkan
- 1 sdt acar caper, tiriskan, bilas, tambahkan untuk hiasan (opsional)
- 100 g keju krim (cream cheese)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 870 kJ / 208 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4 g