Kompatibilní verze
Tartinade de fèves au yaourt, pizza blanche à la menthe
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à pizza
- 110 g d'eau minérale
- ½ sachet de levure boulangère sèche
- 200 g de farine de blé
- 15 g d'huile d'olive
- 3 g de sel
La tartinade
- 1000 g d'eau
- 1500 g de fèves fraîches non écossées
- 200 g de yaourt à la grecque
- le jus d'un citron jaune
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- du sel
- du poivre moulu
- farine, pour le plan de travail
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 2 branches de menthe fraîche, effeuillées et ciselées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3301 kJ / 789 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 88 g
- Tuk
- 35 g
Alternativní recepty
Fatteh d’aubergines au yaourt
50 min
Salade bulgare chopska
15min
Saucisses grillées roumaines (Mititei)
12h
Pesto au piment de Padrón
4 Std. 15 Min
Tisane et biscotti
55 min
Houmous aux restes de légumes
10min
Tartine de brioche aux pêches pochées au thym, sauce caramel
40 min
Smoothie du matin aux myrtilles et au matcha
10min
Sorbet chocolat et corolle de crêpe
3h 45min
Onion rings
20min
Tacos à la mexicaine
55 min
Cocktail jamaïcain
10min