Kompatibilní verze
Tartinade de fèves au yaourt, pizza blanche à la menthe
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à pizza
- 110 g d'eau minérale
- ½ sachet de levure boulangère sèche
- 200 g de farine de blé
- 15 g d'huile d'olive
- 3 g de sel
La tartinade
- 1000 g d'eau
- 1500 g de fèves fraîches non écossées
- 200 g de yaourt à la grecque
- le jus d'un citron jaune
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- du sel
- du poivre moulu
- farine, pour le plan de travail
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 2 branches de menthe fraîche, effeuillées et ciselées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3301 kJ / 789 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 88 g
- Tuk
- 35 g
Alternativní recepty
Pâte à pizza italienne
2 godz. 5 min
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Pains au yaourt orientaux
55min
Pizza aux légumes grillés et feta
1 Std.
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1h 55min
Cake aux fruits secs
2 Std.
Brioches italiennes
3h 15 min
Panini roquette-mimolette
2h 30min
Lablabi (soupe tunisienne aux pois chiches)
25 Min
Cocas niçoises
3h 15 min
Gâteau moelleux au citron
1 Std.
Cake au chocolat vapeur glaçage façon rocher
2 Std. 25 Min