Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de champignons noirs déshydratés
La pâte à crêpe
- 100 g de farine de riz
- 100 g de farine de manioc ou de tapioca
- 1 pincée de sel
- 500 g d'eau
La farce
- 300 g de viande de porc en morceaux, découennée
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive, et peu pour huiler
- 2 c. à soupe de sauce d'huître
- 1 c. à soupe de sauce de soja
- sauce pour nems
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 704.5 kJ / 168.3 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 17.3 g
- Tuk
- 6.8 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 617.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulpe piquant et riz
25 min
Buddha bowl au poulet
1u.
Boulettes de poulet asiatiques
25 min
Ravioli sardes (culurgiones)
2 godz. 30 min
Ravioli au porc haché et bouillon
40min
Pipe rigate au kimchi et au fromage
50min
Porc katsu avec vinaigrette au wasabi, pommes de terre au four et salade au chou blanc
50min
Ravioli chinois aux champignons
2u. 35min
Crevettes à la vanille
25 min
Poulet à la jamaïcaine
1h 40min
Bouchées au porc
1h 5min
Ribs de porc sauce aigre-douce
40min