
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di latte
-
20
g di lievito fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) - 350 g di farina manitoba + q.b.
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 170 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo d'uovo leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 200 kcal / 836 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Pan Brioche
5h
Danubio dolce
3h 25min
Pan brioche
9h 30min
Pane rustico
2h
Torta di mele
1h 30min
Mousse al cioccolato
3h 30min
Babà napoletano
2h 40min
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1h 30min
Crostata di mele
1h 15min
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min
Confettura classica
55min
Treccia bernese
1h 45min