Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di latte
-
20
g di lievito fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) - 350 g di farina manitoba + q.b.
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 170 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo d'uovo leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Panini per hamburger
1h 45min
Torta di carote argoviese
2 Std.
Panini di San Gallo
26 Std. 30 Min
Pan Brioche
5 Std.
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Žádné hodnocení
Brezel
1h 50min
Arancini di riso
3h 5min
Burro
40 Min
Cracker di frumento al rosmarino
1 Std. 15 Min
Grissini
1 Std. 20 Min
Pane paesano
3 Std.
Pane ticinese
1h 50min