Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Preimpasto per pane
-
⅛
g di lievito fresco (2.5 g)
nebo ½ cucchiaino di lievito secco - 250 g di acqua
- 500 g di farina manitoba
Impasto del pane
- 130 g di acqua
- 15 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
-
5
g di sciroppo di malto d'orzo
nebo 5 g di zucchero - 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 115.7 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Tiramisù
5h 40min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Grissini stirati
Žádné hodnocení
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Preimpasto per pane
24u. 30min
Croissant
7 Std. 30 Min
Grissini
2 godz.
Pane integrale in cassetta
4h
Pizza Margherita
2 godz.
Tirggel (Biscotti speziati di Zurigo)
48 godz. 45 min
Impasto per pizza
1h
Treccia bernese
1h 45min