Pane tipo ciabatta

Pane tipo ciabatta

3.3 3 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 45min.
1 pezzo

Suroviny

Preimpasto per pane
  • ⅛ g di lievito fresco (2.5 g)
    ½ cucchiaino di lievito secco
  • 250 g di acqua
  • 500 g di farina manitoba
Impasto del pane
  • 130 g di acqua
  • 15 g di sale
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 5 g di sciroppo di malto d'orzo
    5 g di zucchero
  • 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 17.2 g
Kalorie 2389 kJ / 571 kcal
Tuk 7.6 g
Vláknina 5.2 g
Sacharidy 115.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...