Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Preimpasto per pane
-
⅛
g di lievito fresco (2.5 g)
nebo ½ cucchiaino di lievito secco - 250 g di acqua
- 500 g di farina manitoba
Impasto del pane
- 130 g di acqua
- 15 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
-
5
g di sciroppo di malto d'orzo
nebo 5 g di zucchero - 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 115.7 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Pane veloce
1h 15min
Farina di cereali o legumi
Žádné hodnocení
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane rustico
2 Std.
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane rustico
2 Std.
Pizzette alle erbe aromatiche
Žádné hodnocení
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Pane paesano
3ωρ.
Pane ticinese
1ωρ. 50 λεπτ.