Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 63 oz water, divided, plus extra, to rinse and soak
- 8 oz dried red beans
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 12 oz yellow onions, quartered
- 4 oz green bell pepper, cored and quartered
- 4 oz celery sticks, cut into pieces (2 in.)
- 8 oz bacon, cut into pieces (¼ in.)
- 4 oz salt pork, cut into pieces (¼ in.)
- 2 tsp ground smoked paprika
- ½ - 1 tsp ground cayenne pepper
- 2 tsp Cajun spice mix
- 1 tsp dried sage
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 dried bay leaves
- 6 oz Andouille sausage, fully cooked, sliced on the diagonal (½ in.)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 oz long-grain rice
- hot sauce, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4678.6 kJ / 1118.2 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Sacharidy
- 105.6 g
- Tuk
- 62 g
- Nasycený tuk
- 19.9 g
- Vláknina
- 13 g
- Sodík
- 1473.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lemon Pasta
35min
Cold Red Curry Soup
30 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 Min
Southern Black-Eyed Peas
1 Std. 35 Min
Ground Bison Meat
35min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 min
Spanish Rice
30 min
Curried Lentils
5h 15 min
Tamales Oaxaqueños
2 godz. 40 min
Black Beans
30 min
Steamed Broccoli
25 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min