Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo

Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo

5.0 2 hodnocení
Příprava 45min
Celkový 14hod. 30min
10 unidades

Suroviny

Poolish
  • de agua
    150 g
  • de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
    1 trozo
  • de harina integral de espelta
    150 g
Masa
  • de aceite (para engrasar)
    1 cucharadita
  • de agua fría
    200 g
  • de sirope de cebada malteada
    15 g
    15 g de miel
  • de levadura prensada fresca
    5 g
  • de harina de espelta
    350 g
  • de psyllium (volitelně) (5 g)
    3 cucharaditas
  • de sal (10-12 g)
    2 cucharaditas
  • de semillas de amapola
    1 cucharada
  • de semillas de sésamo
    1 cucharada

Nutriční hodnoty na 1 unidad

Kalorie 181 kcal / 758 kJ
Protein 6.6 g
Tuk 0.9 g
Sacharidy 34.8 g
Vláknina 3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...