Kompatibilní verze
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 150 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 150 g de harina integral de espelta
Masa
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- 200 g de agua fría
-
15
g de sirope de cebada malteada
nebo 15 g de miel - 5 g de levadura prensada fresca
- 350 g de harina de espelta
- 3 cucharaditas de psyllium (5 g) (volitelně)
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 1 cucharada de semillas de amapola
- 1 cucharada de semillas de sésamo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 758 kJ / 181 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Pan de semillas rico en proteínas
9 Std.
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Pan blanco
3h 10min
Menú: Bacalao con verduras. Clafoutis con frambuesas.
45 min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
El brioche de Paco Torreblanca
9 Std.
Miniroscones de bizcocho
9 Std.
Panecillos de espelta
16h 30min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pizza multicereal con queso brie, jamón serrano y mermelada de higos
3u. 40min
Panecillos de leche
4 Std. 30 Min
Bizcocho de aceite de oliva
40 min