Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 220 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de aceite de oliva
Relleno
- 500 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 100 g de vino de Jerez dulce
- 1 cucharadita de sal
- 80 - 100 g de orejones de albaricoque en cuartos
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
Montaje
- 8 - 10 filetes de caballa fresca limpia sin espinas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2443.2 kJ / 583.9 kcal
- Protein
- 32.7 g
- Sacharidy
- 53.4 g
- Tuk
- 25.1 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 732.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pionono de Navidad
2 Std.
Trenza de leche
2 godz. 30 min
Empanada de acelgas, chorizo y panceta (Galicia)
1 Std.
Pudin de brócoli
1 Std.
Pizza de calabacín con espinacas
1 Std. 30 Min
Caldo gallego de grelos
4h 10min
Tarta integral de cebollas
1 Std. 10 Min
Pionono de salmón
1h 50 min
Quiche vegetariana con espinacas y pimiento rojo
1 Std.
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1h 50 min
Pizza con bechamel de espinacas
1 Std. 10 Min
Quiche integral de espinacas y jamón
2 Std.