Bacalao

Bacalao

4.8 6 rating
Příprava 10min.
Celkový 50hod.
4 porsjoner

Suroviny

  • klippfisk ferdig utvannet, uten skinn og bein, delt i biter
    400 g
  • oliven, svart
    100 g
  • hvitløksfedd
    6
  • rød chili, fersk uten frø
    1
  • olivenolje
    100 g
  • tomatpuré
    4 ss
  • hakket tomat, på boks
    800 g
  • laurbærblader, tørkede
    2
  • poteter type mandel, i 1 cm skiver
    300 g
  • fennikel i 1 cm skiver, uten rot
    1
  • løk 1 hel, (delt i skiver) pluss 1 delt i to (til saus)
    2

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 4 porsjoner

Sodík 29154.6 mg
Protein 273.8 g
Kalorie 11608.4 kJ / 2774.5 kcal
Tuk 122.5 g
Vláknina 33.4 g
Nasycený tuk 17.5 g
Sacharidy 145.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše