Risbolle med laks

Risbolle med laks

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porsjoner

Suroviny

  • fersk laksefilet, uten skinn (ca. 150 g til 200 g hver)
    4
  • salt
    1 ½ ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • jasminris
    250 g
  • vann pluss ekstra for skylling
    1000 g
  • glutenfri soyasaus
    8 ss
    8 ss soyasaus
  • avokadoer delt i to, skrellet, delt i skiver (ca. 0,5 cm)
    2
  • japansk majones, kewpie
    50 g
    50 g majones
  • sriracha
    30 g
  • sesamfrø, ristede (volitelně)
    4 ss
  • noriark delt i biter (ca. 5 cm x 10 cm)
    2
  • kimchi (volitelně)
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 3024.9 mg
Protein 40 g
Kalorie 3373.9 kJ / 806.4 kcal
Tuk 44.8 g
Vláknina 7.9 g
Nasycený tuk 7.8 g
Sacharidy 61 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše