Risskive med røkelaks

Risskive med røkelaks

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 40min.
6 porsjoner

Suroviny

Risbunn
  • smør myknet, til smøring
  • hvit ris
    300 g
  • vann
    900 g
  • egg
    1
  • havsalt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
Laks
  • parmesanost skorpen fjernet og kuttet i terninger (3 cm)
    50 g
  • flatbladet persille, fersk kun blader
    2 kvister
  • smør myknet
    40 g
  • hvetemel
    40 g
  • karripulver
    1 ½ ts
  • helmelk
    320 g
  • majones (se tips)
    50 g
  • egg
    1
  • sitronsaft (ca. 1 sitron)
    40 g
  • røkelaks delt i biter (2-3 cm)
    200 g
  • havsalt pluss ekstra for smak
    1 klype
  • malt svart pepper pluss ekstra for smak
    ¼ ts
  • sesamfrø (valgfritt)
    ½ ts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 793.9 mg
Protein 19.3 g
Kalorie 2126.8 kJ / 506.3 kcal
Tuk 26.3 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 12 g
Sacharidy 48.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše