Saganaki med reker og feta

Saganaki med reker og feta

4.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porsjoner

Suroviny

  • løk, gul delt i fire
    150 g
  • olivenolje
    50 g
  • tomat, på boks i terninger
    400 g
  • sukker
    1 ts
  • vann
    200 g
  • salt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ½ ts
  • oregano, tørket
    2 ts
  • mynteblader, ferske
    5
  • scampi, rå, medium størrelse, skrelt uten tarm
    24
  • feta ost delt i terninger (2 cm), pluss ekstra til pynt
    200 g
  • flatbladet persille, fersk til pynt
    1 kvist

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 35 g
Kalorie 1716 kJ / 408 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše