Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g d'eau minérale
- 190 g de farine T55
- 1 pincée de sel
- 100 g de beurre de tourage, froid
- farine T55, pour le plan de travail
- 90 g de beurre pommade
- 150 g de sucre en poudre
- 2 pincées de fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 8569 kJ / 2067 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 292 g
- Tuk
- 157 g
Alternativní recepty
Gâteau basque à la confiture de cerises
50 min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Millionnaire shortbread
7 godz. 40 min
Tarte au chocolat, pâte à la farine de sarrasin
3 godz. 40 min
Sauce madère
35 Min
Gâteau breton aux pruneaux
12 Std.
Far breton aux pruneaux
1h
Gâche vendéenne
12h 55min
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Religieuse au café
4h 40min
Ravioles de homard sauce Newburg
1 godz. 40 min
Préfou à l'ail
3h 10min