Cotton Japanese cheesecake

Cotton Japanese cheesecake

3.5 65 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
8 fette

Suroviny

  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
  • 80 g olio di semi di girasole + q.b.
    80 g di olio di semi di mais, + q.b.
  • 150 g zucchero
  • 6 uova albumi e tuorli separati
  • 120 g di latte
  • 40 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
  • 60 g di amido di mais (maizena)
  • zucchero a velo a piacere

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 161.9 mg
Protein 7.9 g
Kalorie 1457.6 kJ / 348.4 kcal
Tuk 23.5 g
Nasycený tuk 8.3 g
Sacharidy 28.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...