Cotton Japanese cheesecake
TM6 TM5 TM31

Cotton Japanese cheesecake

3.5 (50 hodnocení)

Suroviny

  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
  • 80 g di olio di semi di girasole + q.b.
    nebo 80 g di olio di semi di mais + q.b.
  • 150 g di zucchero
  • 6 uova, albumi e tuorli separati
  • 120 g di latte
  • 40 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
  • 60 g di amido di mais (maizena)
  • zucchero a velo, a piacere

Nutriční hodnoty
na 1 fetta
Kalorie
1457.6 kJ / 348.4 kcal
Protein
7.9 g
Sacharidy
28.2 g
Tuk
23.5 g
Nasycený tuk
8.3 g
Sodík
161.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty