
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
-
7
g di lievito di birra fresco
nebo 3 g di lievito di birra disidratato - 80 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 5 g di sale
- 250 g di acqua
- 300 g di crema gianduia
- 1 tuorlo d'uovo
- 20 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 2 porzioni
- Kalorie
- 8225.9 kcal / 34417.2 kJ
- Protein
- 204.2 g
- Tuk
- 411.7 g
- Sacharidy
- 970.7 g
- Vláknina
- 101.7 g
- Nasycený tuk
- 200.1 g
- Sodík
- 4255 mg
Alternativní recepty
Bortellina
30min
Japanese pancake
30min
Torta salata ricotta e spinaci
2hod.
Chifeletti
1hod. 30min
Plumcake patate e speck
2hod.
Biscotti cioccolato bianco e noci di macadamia
1hod.
Sale alle erbe e limone
1hod.
Plumcake allo yogurt (senza uova)
1hod. 30min
Torta morbida yogurt, ananas e cocco
1hod.
Plumcake al mascarpone
2hod.
Cuori di omelette tonno e formaggio
40min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1hod. 30min