Coroncine di pan brioches alla crema gianduia
TM6

Coroncine di pan brioches alla crema gianduia

4.0 ( 5 hodnocení )

Suroviny

  • 500 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 7 g di lievito di birra fresco
    nebo 3 g di lievito di birra disidratato
  • 80 g di burro a pezzi
  • 1 uovo
  • 5 g di sale
  • 250 g di acqua
  • 300 g di crema gianduia
  • 1 tuorlo d'uovo
  • 20 g di latte

Nutriční hodnoty
na 2 porzioni
Kalorie
8225.9 kcal / 34417.2 kJ
Protein
204.2 g
Tuk
411.7 g
Sacharidy
970.7 g
Vláknina
101.7 g
Nasycený tuk
200.1 g
Sodík
4255 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty