Coroncine di pan brioches alla crema gianduia

3.6 14 rating
Příprava 10min.
Celkový 50min.
2 porzioni

Suroviny

  • 500 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 7 g di lievito di birra fresco
    3 g di lievito di birra disidratato
  • 80 g di burro a pezzi
  • 1 uovo
  • 5 g di sale
  • 250 g di acqua
  • 300 g di crema gianduia
  • 1 tuorlo d'uovo
  • 20 g di latte

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 2 porzioni

Sodík 4255 mg
Protein 204.2 g
Kalorie 34417.2 kJ / 8225.9 kcal
Tuk 411.7 g
Vláknina 101.7 g
Nasycený tuk 200.1 g
Sacharidy 970.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...